Hvem vi er

Smart Bolig AS er et samarbeid mellom arkitekt og byggmester. Sammen er vi en totalleverandør av byggetjeneste som dekker design og søknadsprosessen til utførelse og ferdigstillelse.

Vi har sentralgodkjenning og kan stå som ansvarligsøker, prosjekterende eller utførende på din søknad til kommunen.

Smart Bolig AS består av 1 2 profesjonelle snekkere/tømrere. Ved at vi har etsamarbeid med en arkitekt. en ingeniør, en rørlegger og en elektriker kan vi ta for oss de aller fleste oppdrag. Vi kommer gjerne til deg for et uforpliktende og kostnadsfritt møte/befaring for å vurdere omfang og kostnad.

Vårt team garanterer høy kvalitet på arbeidet. effektivitet og punktlighet.

 

Don Lawrence Arkitekt er et arkitektflrma med fokus på næring- og boligprosjekter fra små tilbygg og påbygg til større nybygg. Firmaet består av den amerikanske sivilarkitekten Don Lawrence som harjobbet profesjonelt i både New York og Oslo med ulike prosjekter og for flere anerkjente arkitektkontorer, blant annet Snøhetta.

Lawrence har sentral godkjenning som både ansvarlig søker- og prosjekterende
og er medlem i Norske Arkitekters Landsforbund (NAL).

Kontoret har et godt nettverk og samarbeidspartnere i byggebransjen som inkluder entreprenører. ingeniører og spesialrådgivere som kan tilby komplette tjenester som å fullføre prosjekter med konsept- og designutvikling, søknadprosess og ferdigstillelse.

 

Påbygging og tilbygg

Nybygg bolig

Ombygging og renovering

Bad og våtrom

Element hus

Tegning

Byggesøknad

Godkjenning av ulohlig tiltak

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien