TEGNING

I TotalRenovering har vi mulighet til å bistå deg med utforming av nettopp din boligdrøm. Vi kan hjelpe deg med tegning enten det er snakk om en helt ny bolig, eller om du ønsker et tilbygg, et påbygg, eller bare en ombygging av din eksisterende bolig.

 

Vi har god kunnskap om regelverk og forskrifter, og sammen med vår jurist kan vi hjelpe deg med å avklare rammer og muligheter innenfor gjeldende plan- og bygningslov og reguleringsplan for din eiendom.

 

Hos oss vil du oppleve at dine egne ønsker står i fokus, både når det gjelder form og funksjon. Sammen kommer vi frem til gode planløsninger for din bolig og ikke minst et pent ytre via husets fasader.

 

Her kan du få hjelp hele veien – fra din gode idé og frem til godkjent byggesøknad. Vi kan hjelpe deg med å få din idé satt på papiret i form av byggemeldingstegninger, og vår jurist kan bistå med nabovarsling og byggesøknad. Til slutt kan våre dyktige håndverkere innenfor de fleste nødvendige fag hjelpe deg med oppføring av nettopp din drømmebolig.

 

Næringskunder vil også kunne få hjelp til tegningsarbeid i forbindelse med en totalentreprise hos oss. Her kan vi ta oss av alle deler av byggeprosjektet. Fra den spede begynnelse på tegnebordet og frem til næringsbygget står klart til innflytting – alt i tråd med oppdragsgivers egne ønsker.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien